Велката Posted October 31, 2019 Report Share Posted October 31, 2019 Интернета ми има сериозен лаг от 2 седмици насам. На А1 съм, 75 мегабита. Реално имам 8 до 20 мегабита. Като напиша сайт зацикля за 6-7 секунди и тогава го отваря изведнъж. Пробвал съм с всички браузъри, ресетвал съм рутера, изключвал съм всички устройства за 2 минути. Ефекта е нулев. Лаг и това е. Понякога си имам 75, но като цяло имам страхотен лаг и през компютъра и през телефона (пробвал съм на много телефони и е същото). От А1 не ми съдействаха много много, проблема не бил техен а от мен. Питам се дали рутера ми си е заминал? Нов, на няма и година и вече трябва да го хвърлям? Досега съм сменил 4 рутера и от 4-те останах много разочарован. TP-link, Strong, Dlink.. всичките са един дол дренки. Не знам какво да купувам вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted November 1, 2019 Administrator Report Share Posted November 1, 2019 Достъпа кабелен ли е или 4G ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Щирлиц Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 Звездите ми говорят, че е проблем с DNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
trapatoni Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 (edited) Елиминирай рутера за тест за някакво време да видим дали наистина не е от рутера. Директно кабела в компютъра (тест и на друг компютър да не е от него, но щом и на телефоните е така, значи ще е от рутер или А1). Нов или стар рутер все тая, всяко нещо се разваля, или пък може да има (или да се появят) несъвместимости и др. Edited November 1, 2019 by trapatoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkas Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 (edited) И аз залагам на DNS Можеш ли скрийншот с настройките да видим? Edited November 2, 2019 by Inkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 (edited) dns и скорост на сваляне? През какво? Верно е, че са свързани нещата ама то и гъза и лицето са вързани. А1 имат окло 3-4 вида на свързване. Особеност на разрастване и изкупуване.. Като знам и какви модели работят.. и dth-тата ги пуснаха на миграции. Може да е всичко Lag, loss и това изчерпва запаса от думи и обяснения. До рутера, до гейта му или до гейта на доставчика са неща от друга книга. Няма начин да се помогне Edited November 3, 2019 by Mile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Велката Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 Реших проблема. Оставих рутера за 1 нощ изключен и на другия ден всичко беше мед и масло. Съветвам всички да си изключвате рутетите като не сте си вкъщи. Явно имат нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 ... най сетне си с ново IP , браво глей са пак го изключи да попаднеш на куцо наново. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanstanyov Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 Преди 11 часа, Велката написа: Реших проблема. Оставих рутера за 1 нощ изключен и на другия ден всичко беше мед и масло. Съветвам всички да си изключвате рутетите като не сте си вкъщи. Явно имат нужда. Да, разбира се, и те имат нужда от почивка 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Добре. че ЧЕЗ не ни лекуват напоследък така. Иначе всичко да ми е работещо 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts