gogotogo Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Здравейте, колеги. Наскоро закупих HAP AC² RBD52G-5HACD2HND-TC ,всичко работи ,но ми прави впечатление ,че Wi-Fi и на 2.4 и на 5 GHz не е добра силата сигнала. Предния ми рутер RB751U-h2nd нямаше такъв проблем. Рутера се ползва в 2 стаен апартамент като той е в хола, но Wi-Fi е нормален само в хола. Излезна ли от него сигнала намалява а на входната врата сигнала се губи тествам с телефон самсунг ноте 8. Настройката на рутера е с дефолтните настройки, софта е последния. Питането ми е има ли начин да се усили сигнала на Wi-Fi за да е навсякъде еднакъв и ако може някой да каже как, ,не съм много в час с рутер ос. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 msboy Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Преди 7 часа, gogotogo написа: Здравейте, колеги. Наскоро закупих HAP AC² RBD52G-5HACD2HND-TC ,всичко работи ,но ми прави впечатление ,че Wi-Fi и на 2.4 и на 5 GHz не е добра силата сигнала. Предния ми рутер RB751U-h2nd нямаше такъв проблем. Я дай експорт на конфигурацията за да видим какво точно става. Аз имам същия в къщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Щирлиц Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 За панелка и ЕПК е нормално - те са си жив фарадеев кафез Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gogotogo Posted March 13, 2019 Author Report Share Posted March 13, 2019 (edited) 3 hours ago, msboy said: Я дай експорт на конфигурацията за да видим какво точно става. Аз имам същия в къщи. Незнам как да дам ,но всичко е по дефолт само съм задал България за страна и това е. Edited March 13, 2019 by gogotogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 msboy Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Направи Country=South Africa и Frequency mode= superchannel и пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gogotogo Posted March 13, 2019 Author Report Share Posted March 13, 2019 (edited) 2 hours ago, msboy said: Направи Country=South Africa и Frequency mode= superchannel и пробвай. Да така стана по як сигнала ,но да не трябва да ходя с оловни гащи? на тх пауър трябва ли нещо да се променя, сега е на дефолт иначе като сменя на кард рейтс е 24 дбм Edited March 13, 2019 by gogotogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 msboy Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Нищо недей да буташ повече . И да почерпиш ! . Не ти трябват защити с олово защото мощността си е нормална. След версия 6.43.7 намалиха мощностите на държавите , които са в ЕС и това е причината т.е. ги направиха regulatory domain. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gogotogo Posted March 13, 2019 Author Report Share Posted March 13, 2019 (edited) 28 minutes ago, msboy said: Нищо недей да буташ повече . И да почерпиш ! . Не ти трябват защити с олово защото мощността си е нормална. След версия 6.43.7 намалиха мощностите на държавите , които са в ЕС и това е причината т.е. ги направиха regulatory domain. Няма проблем да почерпя. Но аз сега нали съм на суперченал не съм на regulatory domain това не е проблем предполагам. Edited March 13, 2019 by gogotogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ExIt Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 @msboy, би ли разяснил малко за тези опциии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted March 13, 2019 Administrator Report Share Posted March 13, 2019 Преди 1 час, ExIt написа: @msboy, би ли разяснил малко за тези опциии? Норматива за радио-излъчвана мощност. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gogotogo
Здравейте, колеги.
Наскоро закупих HAP AC² RBD52G-5HACD2HND-TC ,всичко работи ,но ми прави впечатление ,че Wi-Fi и на 2.4 и на 5 GHz не е добра силата сигнала.
Предния ми рутер RB751U-h2nd нямаше такъв проблем.
Рутера се ползва в 2 стаен апартамент като той е в хола, но Wi-Fi е нормален само в хола.
Излезна ли от него сигнала намалява а на входната врата сигнала се губи тествам с телефон самсунг ноте 8.
Настройката на рутера е с дефолтните настройки, софта е последния.
Питането ми е има ли начин да се усили сигнала на Wi-Fi за да е навсякъде еднакъв и ако може някой да каже как, ,не съм много в час с рутер ос.
Благодаря предварително.
9 answers to this question
Recommended Posts