office Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Здравейте колеги имам RB2011UiAS проблема е следния имам 1Gbit интернет на кабел директно като тествам с лаптоп-а я имам скоростта но след микротика не мога да получа повече от 200mbit на какво може да се дължи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted February 28, 2019 Administrator Report Share Posted February 28, 2019 Fasttrack активен ли е? Маркираш ли трафик? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted February 28, 2019 Administrator Report Share Posted February 28, 2019 Преди 8 часа, office написа: Здравейте колеги имам RB2011UiAS проблема е следния имам 1Gbit интернет на кабел директно като тествам с лаптоп-а я имам скоростта но след микротика не мога да получа повече от 200mbit на какво може да се дължи ? Най вероятно на рутера 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 office Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 е на друго място си вадя с този рутер по 860mbit без проблем Жоро не маркирам трафик нищо не правя с него само 1 uplink и 1 изход към сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted March 1, 2019 Administrator Report Share Posted March 1, 2019 Виж версията на фирмуера дали е актуална. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 office Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 последна версия е Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bozio Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 Ако на друго място си вадиш с този рутер по 860mbit без проблем замисли се тогава за входа и изхода от рутера на това място на което не вадиш този трафик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Щирлиц Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 Според мен имаш забравени правила от стара конфигурация - експортни си конфигурацията и я разгледай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 office Posted March 2, 2019 Author Report Share Posted March 2, 2019 Микротика е чсито нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted March 2, 2019 Administrator Report Share Posted March 2, 2019 Толкова си може устройството,няма какво повече да изкараш от него Както сам си разбрал на switch 860mbit , от мен routed ~400 , nat ~300. Та така. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MiPSus Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 (edited) На един гол рутинг с публични IP адреси - 200Mbps Edited March 3, 2019 by MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 office Posted March 3, 2019 Author Report Share Posted March 3, 2019 явно наистина не може повече замених го с 1 машинка с pfsense и всичко си дойде на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator JohnTRIVOLTA Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 На 2.03.2019 г. at 11:16, office написа: Микротика е чсито нов Нов, но родом 2012г. някъде ! преди 50 минути, office написа: явно наистина не може повече замених го с 1 машинка с pfsense и всичко си дойде на мястото Можеби един hEX S би ти свършил също работа , на мястото на този "компот" - само от сметката за ток би го изплатил! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Не всичко е пари приятелю Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator JohnTRIVOLTA Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 преди 36 минути, kokaracha написа: Не всичко е пари приятелю Тъй де, по-евтино решение, че трябва и хляб да се яде чат пат . Всеки си преценява Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator kokaracha Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Как ще прецениш,като нито знаеш нито разбираш. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
office
Здравейте колеги имам RB2011UiAS проблема е следния имам 1Gbit интернет на кабел директно като тествам с лаптоп-а я имам скоростта но след микротика не мога да получа повече от 200mbit на какво може да се дължи ?
16 answers to this question
Recommended Posts