Към съдържанието

* * * * * 1 гласа

Мултикаст през wireless

• Please log in to reply
5 отговора на тази тема

#1 smacker

smacker

Потребител

• Потребители
    Topics 11

Публикувано 19 август 2011 - 23:29

Днес си играх с един наностейшън 5 и рокет м5 да ги видя как се държат при мултикаст.
Учудих се! Работят до 24-26 мегабита, при сигнал на -80. При това 12 мегабита HD канал го прекарват + около 5-7 мегабита TCP трафик, като интересното е, че един вид има приоритизация на мултикаста. Но без проблеми върви и 23-25 мегабита мултикаст.
Утре ще го тествам с рокета и от другата страна 3 нанота за да видя какво ще стане.

Та всъщност въпроса ми е, някой тествал ли е да прекара мултикаст през микротици и какви са резултатите ? Интересно ми е дали ще минат стотина мегабита мултикаст ?!

#2 Велин

Велин

Разбирач

• Модератор
    Topics 100
  • Местоположениенякъде тук на юг:

Публикувано 04 януари 2012 - 22:05

ubnt се държат добре , имаш ли примерна конфигурация как да се прекара мултикаст през бондинг на Мт,?
Не отговарям на постове написани с шльокавица!

#3 master

master

Редовен Потребител

• Потребители
    Topics 50
  • Местоположение. . .:

Публикувано 04 януари 2012 - 22:19

А Булет М5 тествал ли си ? Не съм тествал с МТ но би трябвало да е доста по-добре.

Analog Audio™   IT.BG™ Студио Прима Парти

#4 Велин

Велин

Разбирач

• Модератор
    Topics 100

Публикувано 04 януари 2012 - 23:14

не съм тествал булет но мисля, че всички продукти на убнт ще работят сходно, въпроса е, че за убнт 40мхц лента над 23км е невъзможно.

#5 smacker

smacker

Потребител

• Потребители
    Topics 11

Публикувано 06 януари 2012 - 10:26

принципно убнт се държат добре, ама в лабораторни условия. В реални - клекат сериозно.
За булета .... слабичко ми се вижда това устройство. Все пак е с една пляризация и не развива по-голями скорости.

МТ са  зле с Мултикастите. Доста четох на сайта им и се оказва, че много зависи в каква посока върви. С бондинг не съм си играл.

#6 Велин

Велин

Разбирач

• Модератор
    Topics 100

Публикувано 06 януари 2012 - 11:01

ми имам работеща двойка нанобридж на 20мхз лента на 34км и носят 50мбит мултикаст, пробвах и бондинга но мултикаста не търпи балансинг на 50 мбит,(по 25 на карта) ако върви само през едната влан карта няма проблем

Подобни теми Collapse

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни