ianiovski Отговорено 17 Октомври Доклад Сподели Отговорено 17 Октомври Някой успя ли да подкара Winbox-a на Raspberry OS, на Kubuntu и на Mint го подкарвам без проблеми, но на 12 Bookworm не ми се получава? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Октомври Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври На 17.10.2025 г. at 10:42, ianiovski написа: Някой успя ли да подкара Winbox-a на Raspberry OS, на Kubuntu и на Mint го подкарвам без проблеми, но на 12 Bookworm не ми се получава? Има ли winbox за ARM Тези ПИ са за разработка не за нещо сериозно. 10+ годишни целерони са по мощни от това нещо. Да не говорим за модерни терминални машинки х86-64 на същите ватове. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianiovski Отговорено 24 Октомври Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври Подкарах го със box64 и wine, да в последствие видях къде е проблема. Иначе имам 2 Raspberry Pi 5 8GB, еднотo го имам от 1 година вкъщи и го ползвам като сървър за Zabbix, SMB и FTP и няма проблеми, наскоро си сглобих и това нещо и мога да кажа, че работи доста прилично за браузване, работа през терминала, мрежови туулчета и т.н. Стана си бюджетен преносим комп с тъч скрийн и налични всичките му интерфейси за под 400 лв, чисто ново. За тези пари щях да взема някой изстрадал лаптоп 2-ра ръка и да си бия главата с него. 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване