Jump to content

Nanostation 2 с рутер или без


vladi_49

Recommended Posts

здравейте имам две nano 2 и искам да ги свържа така че едното да предава а другото да приема.Но въпроса е на това което да предава задължително ли е да се върже в lan вход на рутера не ставали без да ползавам рутер ,кабела на нета да го вържа в nanoto. Двете nanota могат ли да се свържат на разтояние от 7 км. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дай точния модел на nano - дали e 2, 2M   и т.н.  кажи как ти идва интернета, PPOE, статичен адрес и т.н.  ако дадеш координати на точките може да се провери дали има пряка видимост между тях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, но от моя скромен опит с нано, мисля, че за тия 7 км, ще е същото, както да закачиш еднотонно ремарке на жигула. Не, че няма да върви, ама друго си е, да го дърпа двутонен джип например. Що не опиташ с устройство с насочена антена, като нанобридж или еъргрид?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами защото имам две nanostation 2 не са M и само събират прахоляк и реших да ги ползвам за това.Има пряка видимост в това съм сигорен 100%.Да интернета ми идва по PPPOE

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е какво се очаква като скроост. Ще си върви ако ефира позволява, защото на места в града със същите радиа на 300м едвам 5мегабита минават поради прекалено близко монтирани гсм клетки т.е. от както ги монтираха.

Ако имаш време и нерви можеш да направиш експеримент да сложиш с една антена от булс@ат но там си е играчка с настройките и насочването.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.