Jump to content

RB750 - Beeper?


master

Recommended Posts

  • Administrator

понеже е по скъп от кондензатор а и пластмасовата кутия трябва да се избие ;)

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to post
Share on other sites

То не, че е толкова скъп ама проблема е като гледам, че не е и предвидена платката.

Analog Audio™

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Similar Content

    • master
      By master
      Търся работещи без ремонти, град Варна О886811477.
    • Msj
      By Msj
      Здравейте колеги
      Взех един рутерборд RB750Up, с надеждата да го оправя, Проблема  му е че са се опитали да го упдейтнат с Winbox от версия 6.19 на 6.38 и нещо не се е получило. В момента след като му включа захранването всички диоди светват и дотам. Пробвах със задържането на резет бутона но няма промяна. Не се засича и с netInstall. Имам един интерфейст за RS232  и понеже видя пинчетата на дъното за интефейста го вързах но пак нищо не получавам в конзолата на путито. Някой може ли да помогне ?
      Поздрави
    • mdimitrov
      By mdimitrov
      Здравейте, потърсих из форума, но не срещнах подобна тема свързана с RB750 и Status Led индикациите за портовете.
      Опитах с дефинирането на тригери да накарам индикацията за всеки порт да показва активноста на порта, но без успех.
      Това проблем на поддръжка на борда ли е или проблема е в настройките? При RB750GL всичко е Ок по подразбиране с индикацията.
      С последна версия на RouterOS 6.9  е борда.
      Благодаря!
    • master
      By master
      Преди малко ъпгрейтнах въпросния рутер и всичко си е наред на пръв поглед. Но като пусна пинг от него до някой от неговите IP адреси т.е. на неговите интерфейси показва 5-6ms което е абсурдно.
      При пинг до друг IP адрес който е някъде по мрежата показва 1-2 което си е нормално като се има на предвид, че минава през лан и wifi та.
      Някаква идея ?
       
      п.п. При 5.25 няма такъв проблем като си дам пинг до негов адрес си е 0ms.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.