azimutev 1 Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Здравейте,може би няма смисъл да пиша каквото и да е за градския ,но да си затвърдим ,че е лъжец и измамник.Та на темата.Видях че има сервиз за UBNT и Miktorik устроийства и реших да спестя траспортните разходи.Купих си един RuterStation от него на 03.01.2014 ( който за щастие работи) и му дадох за ремонт: 2 Ruterstation-a, 1-NanoBridge и rb411.Започна едно чакане, едно писане от което нямаше ни отговор ни полза.След около 3 месеца случаино си вдигна телефона и ми каза скромната сума от 20 лв и че нещата са ми готови ,но уви блаженни са верующите - дотам.Та не ми е за 4-те счупени устройства ,но споделям за да няма и други подведени. Link to post Share on other sites
gbdesign 55 Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 За тоя индивид вече има няколко теми, със сходни оплаквания. Link to post Share on other sites
astor 0 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 И аз му пращах устройство на тоя педерас беше опекъл чипа с духалка та чак се бе разлепил.Даже го видя и Камбуров въпросното устройство.Добре че е далеч от мен ..... Link to post Share on other sites
Null 4 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Реклама на Kamburov ли правите че не ни стана ясно аз съм работил с въпросния човек и квато и техника и колкото и да съм му пращал не съм имал проблеми и всичко си работи всички пишете кво ли не а продължавате да му пращате странни хора сте.. : ) Link to post Share on other sites
Momo 4 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 До колко то съм запознат Камбуров вече не е между нас лека му пръст Link to post Share on other sites
Null 4 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Защо какво се е случило ?!?! :S Link to post Share on other sites
cna 47 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Случило се е... http://www.spearfish.org/news.php?id=517 Бог да го прости! Link to post Share on other sites
muonplex 3 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Защо продължавате да го допускате до форума това не ми е ясно? Link to post Share on other sites
soulbg 1 Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 Колеги, пиша ви, за да ви предупредя за един измамник - Иван Бъчваров от Бургас. Бивш сисадмин на Несебър нет, стар познайник на полицията в Бургас. Преди няколко години се бяхме разбрали да напише едни скриптове за 850 лв., като му преведох авансово парите по сметка на майка му, и човекът изчезна от всички канали. Това не е изолиран случай, знам още няколко потърпевши, мисля че и тук ако се разровите ще намерите още информация. TL;DR - не правете бизнес с него, при мен нещата вече са в ръцете на полицията. Ето и ФБ профила му - https://www.facebook.com/100004613592013 Link to post Share on other sites
Inkas 6 Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 Той вече е изгонен и от този форум Беше измамил колеги с някакви антени, ако не се лъжа. Link to post Share on other sites
Recommended Posts