Jump to content

Иван Бъчваров - сисадмин и измамник


azimutev
 Share

Recommended Posts

Здравейте,може би няма смисъл да пиша каквото и да е за градския ,но да си затвърдим ,че е лъжец и измамник.Та на темата.Видях че има сервиз за UBNT и Miktorik устроийства и реших да спестя траспортните разходи.Купих си един RuterStation от него на 03.01.2014 ( който за щастие работи) и му дадох за ремонт: 2  Ruterstation-a, 1-NanoBridge и rb411.Започна едно чакане, едно писане от което нямаше ни отговор ни полза.След около 3 месеца случаино си вдигна телефона и ми каза скромната сума от 20 лв и че нещата са ми готови ,но уви :) блаженни са верующите -  дотам.Та не ми е за 4-те счупени устройства ,но споделям за да няма и други подведени.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

И аз му пращах устройство на тоя педерас беше опекъл чипа с духалка та чак се бе разлепил.Даже го видя и Камбуров въпросното устройство.Добре че е далеч от мен ..... >:(

Link to comment
Share on other sites

Реклама на Kamburov ли правите че не ни стана ясно :) аз съм работил с въпросния човек и квато и техника и колкото и да съм му пращал не съм имал проблеми и всичко си работи всички пишете кво ли не а продължавате да му пращате странни хора сте.. : )

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Колеги, пиша ви, за да ви предупредя за един измамник - Иван Бъчваров от Бургас. Бивш сисадмин на Несебър нет, стар познайник на полицията в Бургас.

Преди няколко години се бяхме разбрали да напише едни скриптове за 850 лв., като му преведох авансово парите по сметка на майка му, и човекът изчезна от всички канали. Това не е изолиран случай, знам още няколко потърпевши, мисля че и тук ако се разровите ще намерите още информация. TL;DR - не правете бизнес с него, при мен нещата вече са в ръцете на полицията.

Ето и ФБ профила му - https://www.facebook.com/100004613592013

Link to comment
Share on other sites

Той вече е изгонен и от този форум :) Беше измамил колеги с някакви антени, ако не се лъжа.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.