Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rb750'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Служебен раздел
    • За форума "MikroTik-BG.Net"
  • Mikrotik
    • Mikrotik - Новини
    • Микротик за начинаещи
    • Микротик - общи дискусии
    • Безжични мрежи
    • Антени и облъчватели
    • RouterBoard
    • The User Manager
    • The Dude
    • Скриптове и Упътвания
  • Други
    • Направи си сам
    • Бизнес партньори
    • Общи хардуерни теми
    • LAN, xDSL , DOCSIS
    • Cisco
    • Общи мрежови въпроси
    • Оптични технологии
    • Купувам/Продавам
    • Закони и нормативни актове
    • Работа
    • Разни
    • GSM Апарати/Smartphone
    • Черен списък
  • Софтуер и Хардуер
    • Hardware
    • Windows
    • Linux
    • OPEN-SOURCE
  • Кошче
    • Кошче

Blogs

  • ALCOMA's Blog
  • Микротик Форум
  • Влади's Blog
  • georgi arsov's Blog
  • 111111's Blog
  • Linux's Blog
  • морозов's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 5 results

  1. Търся работещи без ремонти, град Варна О886811477.
  2. Здравейте колеги Взех един рутерборд RB750Up, с надеждата да го оправя, Проблема му е че са се опитали да го упдейтнат с Winbox от версия 6.19 на 6.38 и нещо не се е получило. В момента след като му включа захранването всички диоди светват и дотам. Пробвах със задържането на резет бутона но няма промяна. Не се засича и с netInstall. Имам един интерфейст за RS232 и понеже видя пинчетата на дъното за интефейста го вързах но пак нищо не получавам в конзолата на путито. Някой може ли да помогне ? Поздрави
  3. Преди малко ъпгрейтнах въпросния рутер и всичко си е наред на пръв поглед. Но като пусна пинг от него до някой от неговите IP адреси т.е. на неговите интерфейси показва 5-6ms което е абсурдно. При пинг до друг IP адрес който е някъде по мрежата показва 1-2 което си е нормално като се има на предвид, че минава през лан и wifi та. Някаква идея ? п.п. При 5.25 няма такъв проблем като си дам пинг до негов адрес си е 0ms.
  4. Здравейте, потърсих из форума, но не срещнах подобна тема свързана с RB750 и Status Led индикациите за портовете. Опитах с дефинирането на тригери да накарам индикацията за всеки порт да показва активноста на порта, но без успех. Това проблем на поддръжка на борда ли е или проблема е в настройките? При RB750GL всичко е Ок по подразбиране с индикацията. С последна версия на RouterOS 6.9 е борда. Благодаря!
  5. master

    RB750 - Beeper?

    Никога не съм го чувал да пилка, а и по спомен вътре нямаше бъзерче. Защо в пдф-а е написано, че има? http://routerboard.com/pdf/258/rb750.pdf
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.