Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'МТ'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Служебен раздел
    • За форума "MikroTik-BG.Net"
  • Mikrotik
    • Mikrotik - Новини
    • Микротик за начинаещи
    • Микротик - общи дискусии
    • Безжични мрежи
    • Антени и облъчватели
    • RouterBoard
    • The User Manager
    • The Dude
    • Скриптове и Упътвания
  • Други
    • Направи си сам
    • Бизнес партньори
    • Общи хардуерни теми
    • LAN, xDSL , DOCSIS
    • Cisco
    • Общи мрежови въпроси
    • Оптични технологии
    • Купувам/Продавам
    • Закони и нормативни актове
    • Работа
    • Разни
    • GSM Апарати/Smartphone
    • Черен списък
  • Софтуер и Хардуер
    • Hardware
    • Windows
    • Linux
    • OPEN-SOURCE
  • Кошче
    • Кошче

Blogs

  • ALCOMA's Blog
  • Микротик Форум
  • Влади's Blog
  • georgi arsov's Blog
  • 111111's Blog
  • Linux's Blog
  • морозов's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Постановката е следната Рутер с микротик 5.25 пренос по Wifi с гридове м5 там има пое суич на който има 2 булета и по лан други машини. Хостовете са в мрежа ХХ.ХХ.10.ХХ , а радиата са ХХ.ХХ.100.ХХ. Съответно на интерфейса на микротика са зададени 2 те мрежи. Всичко работеше перфектно години наред до преди известно време когато видях огромни загуби при 65500 пакет към 2 от булетите на пое суича. Когато не губеше мс те бяха 120, а преди около 18-22. Към грида който се явява клиент този проблем го няма, към хостовете също. Само към 2 та булета. След рестарт се оправиха за няколко минути и пак з
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.