Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/09/2020 in all areas

 1. 1 point
  Да съживим малко темата. На 13.09.2019 г. е приета "НАРЕДБА за форматите на данните и за условията и реда за предоставяне на достъп до информацията в Единната информационна точка" и срока за подаване на данните е тримесечен, считано от датата на приемане на наредбата т.е. срока отдавна е изтекъл. Информацията от ЕИТ е, че засега няма да глобяват оператори, но рано или късно тази информация трябва да бъде подадена. Някой подавал ли е информация за ЕСМ към ЕИТ. Чух че украинците от UserSide са имали разговори с ЕСРИ България и модул за експорт на някакви данни с KML формат. Моля да споделите как генерирате данните за подаване към ЕИТ.
 2. 1 point
  Коя версия на МТик ползваш, също така с TCP или UDP си тествал? Теоретично Nstreme вдига по-големи скорости от nv2, но за AC-то не е особено стабилен, очаквай да почне да дропи. Скоростите, които си получил са горе долу максимални за тази техника. Ако гониш 200 синхронни - там някъде си (при намален down, up-а ще иде към 200).
 3. 1 point
  мимоса не съм ползвал имам Air FIber 5XHD но да за същите биймове говоря бутат чисто 300 тцп трафик ! А за пасатките да има начин как да закрапиш (пишката на бийма в 140 пасат ефекта е поразителен Извинявам се предварително за качеството и че не е скрийншот но ме мързи признавам си Та това е 500 ац на 14 км пуснато на 50 мегахерца на блок с 20 антени на N стандарт плюс еър файбър който работи на 100 мхз (честотна лента) . Кара си едно селце с 60 тина абоната без да се затруднява да не работи като файбъра но за цената си просто кърти
 4. 1 point
  Аз си мисля, че тези устройства след 5тия километър са загубено време и нерви.
 5. 1 point
  http://www.mobica.bg -Това е сайта!Ползвам го от доста години!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.