Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Днес
 2. Вчера
 3. h3ll

  СУПТО

  След септември, ще има други въпроси, ДА.
 4. trapatoni

  В тв новините

  То май изобщо не е ясно как е влизано. Тия CSV-та вероятно са обработени от хакера, не се знае какво точно е достъпил. Може да са някакви експорти на базите, пазени във файловата система и директно да са достъпени и които не са били защитени, а URL-тата към тях да са разбрани от някой sql injection и т.н.,нещо такова.
 5. 111111

  В тв новините

  Защо не се чува нищо за дебила настроил сигурността на базите данни. Или него ще го повишат.
 6. JohnTRIVOLTA

  VOIP + EOIP

  А защо не си сетнеш мрежа само за телефонията , която да си я изнесеш прозрачно до отдалечената локация ?
 7. ziigmund

  VOIP + EOIP

  Здравейте! От няколко дни се опитвам да подкарам един телефон в отдалечен офис свързан към главния офис през еоип. Ситуацията е следната, в главния офис имам телефонна централа GRANDSTREAM , която работи без проблем. В отдалечения офис телефона се закача към централата (регистрира се) и може да звъни на другите в главния офис и като се вдигне само от към главния офис се чува (еднопосочно). Неможе да се набере обратно от главния към него. Мрежата в главния офис е 192.168.0.0/24 (централата е на 192.168.0.20) В отдалечения офис е 192.168.50.0/24 (телефона е 192.168.50.10) Еоип-а между рутерите е 10.10.10.1 в главния офис и 10.10.10.2 в отдалечения офис. От двете страни съм направил маскардинг през тунела. Доколкото четох в документациятана централата , трябва всички телефони да са в един лан и съответно според мен за това не иска. Според мен става въпрос за нат, но не успявам да се оправя. Ще съм благодарен за съвет.
 8. JohnTRIVOLTA

  В тв новините

  Най-много да стигнат до проксито
 9. trapatoni

  В тв новините

  В неновините се появи това с флашките. Иначе аз просто го намерих в FB и си го свалих от анонфилес, да се притеснявам ли, че кадърните ни служби ще ми почукат на вратата :Р ? Btw, аз лично не си намирам ЕГН-то в данните. P.S. Всъщност намерих го, но не и с адреси по лична карта, а само връзки към фирми в миналото.
 10. 111111

  В тв новините

  НАП препоръчва да си смените ЕГН-то и името!!!
 11. plameni

  В тв новините

  Вече се появиха и призиви: "Всички, изтеглили хакнатите данни на НАП, да ги изпратят обратно на флашки."
 12. master

  В тв новините

  Днес има затруднения с издаването на фактури.
 13. 111111

  ъпдейт на микротик със 6.45.1

  Това е в ситуация че от 6,45,1 свалиш на някоя от изброените.
 14. JohnTRIVOLTA

  В тв новините

  Очаквам да подгонат тези, които свалят от него линк, че да си намерим жертва
 15. plameni

  В тв новините

  НОВА, да не останат по-назад, сътвориха огромна глупост. В емисията Новини показаха първото писмо от хакера, в която ясно се виждаха линкът за сваляне и паролата на архива, за да може и тези, които не са успяли "по втория начин" да се сдобият с масива, публично да получат информацията необходима за свалянето му...
 16. Последната седмица
 17. computer

  ъпдейт на микротик със 6.45.1

  What's new in 6.45.1 (2019-Jun-27 10:23): Important note!!! Due to removal of compatibility with old version passwords in this version, downgrading to any version prior to v6.43 (v6.42.12 and older) will clear all user passwords and allow password-less authentication. Please secure your router after downgrading. Old API authentication method will also no longer work, see documentation for new login procedure: https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:API#Initial_login
 18. Здравейте , след ъпдейт на микротик със 6.45.1 спря да ми работи API.(login failure for user admin from 192.168.88.5 ) .Kак да го оправя . Благодаря предварително !
 19. Имам разрешено ICMP. Намерих проблема! На бриджа между портовете ARP-то не беше enable.
 20. trapatoni

  В тв новините

  За винетната система нещо се бяха 'оправдали', че била допускала десетки и стотици регистрации на един и същ номер, с което се абюзвала .. което си е направо скандално. И на 2 годишно дете е ясно, че един if дали вече е правен опит за този номер и дали го има вече в базата, е достатъчен в най-прост вариант на "защита". Просто уникум. По принцип съм радетел за електронно правителство, електронно гласуване и т.н. и т.н., но в нашите текущи условия съм силно притеснен ако такива неща се "случат" все пак, и вече като че ли си обръщам мнението по въпроса. Друг изход като че ли не се вижда освен просто да не правят нищо и да оставят народа да се изнесе на места, където нещата се случват поне що годе по-нормално и смислено.
 21. 111111

  В тв новините

  АПИ за ОнлаЙн Винетната система беше назначила "специалисти" на по 600лв заплата. Както помните тръгна и крашна
 22. hitman

  Продавам Routerboard RB962uiGS-5HacT2Hnt

  Нова цена 150лв
 23. trapatoni

  В тв новините

  Еми явно само това имат в наличност по офисите си, което да снимат за "материал" . Иначе за мен ако това е истина, е направо проблем с нац. сигурност. Повечето хора не могат да си представят колко лошо може да е това. От познат - първа ръка, работил за програмното осигуряване на тези институции знам колко отвратително и чак немислимо калпава (и като сигурност, нещо което и ние си подозираме) е електронната страна на държавата ни. То само като видиш на външен вид сайтовете им или видимите неща като ПИК кодовете за достъп до НАП..
 24. JohnTRIVOLTA

  В тв новините

  От два дена се върти репортаж по новините относно изтичането на данни от някои институции. Но операторите знаят какво да снимат - rb2011uias-2hnd-in в кадър на няколко пътги, много им харесва
 25. master

  Купувам 19" шкаф

  Нов или втора употреба без дефекти. Дълбочина 40см, 6U или повече. Обявата е валидна за цялата страна. За повече информация на лично съобщение или О889О38660 Варна.
 26. master

  Подарявам RB750 със забележка

  Подарен, темата е за архив.
 27. Нещо не мога да се усетя как да стане. Има Interface - New - Virtual, но там се указва само WLAN да се прави и трябва да се "свърже" със съществуващ физически WLAN интерфейс, и се отказах. Ако пък се тръгне с Routes, там какъв GW да се укаже и как ... май все пак трябва dst-nat, ама сам по себе си той не стига. Ще трябва и src-nat за да може заявката да се върне обратно на caller-а, който също е в LAN-a. Но пък за целта трябва ползваното "нелокално" ИП да е вързано на някой интерфейс на рутера..
 28. ivanov.daniel

  Конфигурация на CRS125-24G-1S-RM

  Здравейте, търся човек за първоначална конфигурация на cloud router switch CRS125-24G-1S-RM За повече информация, моля, свържете се с мен тук или на телефон/viber/whatsapp: 0897281502
 1. Зареди още активност


×
×
 • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.