Jump to content

Иван Бъчваров - сисадмин и измамник


azimutev

Recommended Posts

Здравейте,може би няма смисъл да пиша каквото и да е за градския ,но да си затвърдим ,че е лъжец и измамник.Та на темата.Видях че има сервиз за UBNT и Miktorik устроийства и реших да спестя траспортните разходи.Купих си един RuterStation от него на 03.01.2014 ( който за щастие работи) и му дадох за ремонт: 2  Ruterstation-a, 1-NanoBridge и rb411.Започна едно чакане, едно писане от което нямаше ни отговор ни полза.След около 3 месеца случаино си вдигна телефона и ми каза скромната сума от 20 лв и че нещата са ми готови ,но уви :) блаженни са верующите -  дотам.Та не ми е за 4-те счупени устройства ,но споделям за да няма и други подведени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 8 месеца по-късно ...

И аз му пращах устройство на тоя педерас беше опекъл чипа с духалка та чак се бе разлепил.Даже го видя и Камбуров въпросното устройство.Добре че е далеч от мен ..... >:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реклама на Kamburov ли правите че не ни стана ясно :) аз съм работил с въпросния човек и квато и техника и колкото и да съм му пращал не съм имал проблеми и всичко си работи всички пишете кво ли не а продължавате да му пращате странни хора сте.. : )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 years later...

Колеги, пиша ви, за да ви предупредя за един измамник - Иван Бъчваров от Бургас. Бивш сисадмин на Несебър нет, стар познайник на полицията в Бургас.

Преди няколко години се бяхме разбрали да напише едни скриптове за 850 лв., като му преведох авансово парите по сметка на майка му, и човекът изчезна от всички канали. Това не е изолиран случай, знам още няколко потърпевши, мисля че и тук ако се разровите ще намерите още информация. TL;DR - не правете бизнес с него, при мен нещата вече са в ръцете на полицията.

Ето и ФБ профила му - https://www.facebook.com/100004613592013

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.