Здравейте ,
Мисля да си взема новият пакет на Виваком за FiberNet 50 . До колкото разбрах , слагали някакви не много добри рутери на TPlink 740 модел , но има опция да не го заявя а да си купя аз друг .... Мисля да е в диапазона около 100 лева. Ще се радвам на Вашето мнение и препоръки .
Дайте съвет
Започната от tonton, 22 дек 2011 16:11
6 отговора на тази тема
Публикувано 22 декември 2011 - 16:11
Публикувано 22 декември 2011 - 16:16
Аз незнам кой ти каза, че 740 модела не бил добър, и въобще като цяло за TP-Link. За домашни условоия това е най-добрия избор като цена и качество. За предпочитане е 741. Но все пак кажи горе долу за какво ще го използваш.
Публикувано 22 декември 2011 - 17:14
Чесно казано не виждам къв е проблема за TPlink за домашно ползване.
Публикувано 23 декември 2011 - 14:11
TP-Link TL-WR1043ND освен ако не е излязло нещо последния месец, този трябва да е правилния избор.
Този пост е редактиран от NetworkPro: 23 декември 2011 - 14:21
Сертифициран инженер, помагам за вашите мрежи и сървъри. 5+ години опит с клиенти от цял свят. За контакт: networkpro AT mikrotik-bg.Net.
Публикувано 23 декември 2011 - 15:18
Щом ще купуваш, вземай каквото ти дават, пък ако не те устройва, винаги можеш да си купиш друг.
Публикувано 22 януари 2012 - 18:34
Вече съм с въпросният рутер .За две вечери - два пъти забива . Добре че мацките от кол центъра на Виваком си взимат успокоителните преди работа
. Сега всяка вечер го гася преди да си легна , а на другият ден преди да влезна в мрежата го пускам
. Явно съм попаднал на крив макарон
))))
Публикувано 24 януари 2012 - 07:41
740 е железен рутер, я виж фърмуера какъв е, на сайта има нови от 11.2011 за различните хардуерни версии, аз до сега не съм имал проблем с TP-Link никога, ако не те устройва и новият финаги може да го флашнеш с нещо друго.
ПОДОБНИ ТЕМИ
| Тема | Форум | Автор | Общо | Последно мнение | |
|---|---|---|---|---|---|
Важна Малко помощ и съвети относно един ADSL |
Безжични мрежи | Poc |
|
|
|
TL-ANT2424B моля ВИ за съвет. |
Антени и облъчватели | veskostoev |
|
|